Ansigtsbehandling tilpasset din hudtype

Forkæl dig selv med en skøn ansigtsbehandling

Oplever du problemer med uren hud? Vil du gerne mindske dine rynker i ansigtet? Eller trænger du bare til at gøre noget godt for dig selv? Så besøg os hos Ilona Beautician og få en ansigtsbehandling af vores kosmetolog.

Vi holder til i Aabenraa, og vi behandler hver dag mange både kvinder, mænd og teenagere fra lokalområdet, men også fra både Rødekro, Gråsten og mange andre byer.​

Få en individuelt tilpasset behandling

Vi er alle sammen født med en bestemt hudtype, men igennem vores liv kan der opstå forskellige hudproblematikker. Derfor får du hos os altid en ansigtsbehandling, der er individuelt tilpasset til lige netop din hud og dine behov.

Derfor starter vi med at foretage en hudanalyse, hvor vi bestemmer din hudtype og vurderer tilstanden af din hud. Dette er for at sikre os, at vi kan give dig den helt rigtige ansigtsbehandling og give dig den rette vejledning i brugen af hudplejeprodukter derhjemme. 

​​

Vælg mellem vores mange forskellige behandlinger

Hudanalyse:

For den bedste pleje af huden kræves en analyse af huden. Dette sker ved, at kosmetologen afrenser huden og undersøger denne under lup og/eller i et scanningsapparat. Ved køb af produkter sammen med hudanalyse er denne gratis.

Dagens ansigtsbehandling:

Afrensning af huden, eksfoliering, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

Ansigtsbehandling inkl. hudslibning:

Hudslibning forbereder huden, så den bliver bedre til at optage produkterne. Behandlingen består af afrensning af huden, hudslibning (overfladen sandblæses med steriliserede aluminium oxidkrystaller, der sammen med de fjernede hudceller suges væk fra huden til en lukket beholder), manuel dybderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.​

Hudslibning med maskine:

Der indledes med en maskinel slibning af huden efterfulgt af ansigtsbehandling. Dette giver en optimal udnyttelse af de produkter, som anvendes i behandlingen. Det giver den perfekte teint. Hudslibning + creme eller serum.

Antistress-behandling ca. 90 min.:

Afslappende ansigtsbehandling (ansigtsmassage + ansigtsmaske) med massage af ryg, hænder og fødder.

Ansigtsbehandling med dybderens ca. 60 min.:

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

Stor ansigtsbehandling ca. 80 min.:

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, retning af bryn med voks, massage af skulder og ansigt, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

Teenagebehandling ca. 50 min. (u. 18 år):

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

Luksus ansigtsbehandling ca. 90 min.:

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, retning af bryn med voks, massage af skulder og ansigt, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen + fodmassage.

Bekæmpelse af rynker:

Afrensning af huden, eksfoliering, hurtig og intens massage, ansigtsmaske og afsluttende dagcreme eller serum tilpasset hudtypen.

Fire & Ice – frugtsyrebehandling 30 min.:

Fire & Ice-behandlingen fra PCA er en eksklusiv klinisk behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Se resultater allerede efter første behandling. Behandlingen er specielt velegnet til reducering af fine linjer og rynker for en mere ensartet og glat overflade.

Fire & Ice – frugtsyrebehandling med dybderens og hudslibning ca. 90 min.:

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, hudslibning, Fire frugtsyremaske 3-5 min., ICE maske 15 min. sammen med Beauty Angel lys, afsluttende dagcreme eller serum tilpasset hudtypen.​

Ilona Beautician

Vestergade 12, st.th., 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Åbningstider:
Mandag: 12.00 – 22.00

Tirsdag og onsdag: 08:30-15:30

Torsdag og fredag: 08:30-17:00

Lørdag og søndag: lukket

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

CVR-nummer​: 36284803