Få fjernet dine uønskede hår blidt og skånsomt

​​

Sukkerpastaen er specielt skånsom mod huden.

EpilaDerm sukkerpastaerne består kun af sukkerarter og vand, som er yderst hudvenlige. De hvide sukkerpastaer anvendes ved kropstemperarur, og brænder derfor ikke på huden og ofte også velegnet til problemhud.

Med sukkerpastaen fjernes hårene i deres naturlige vækstretning .

Med sukkerpastaen er det muligt at fjerne selv korte hår. Hårene fjernes med hårets naturlige vækstretning hvorved huden ikke irriteres og kun et minimum af hår knaækker. Dette er en kæmpe fordel i forhold til voksbehandling som foregår i modsatte retning og hvor ca. 1/3 af hårene knækker og vokser ud igen efter blot 3 dage.

Sukkerpastaen giver færre indgroede hår

Da epileringen foregår i hårets vækstretning, vokser hårene med tiden mest lige ud gennem folliklen og har mindre tendens til at vokse ind i follikel væggen.​​

Sukkerpastaen kan bidrage til en smukkere hudstruktur

Sukkerpastaen klæber naæsten udelukkende til håret og ikke på huden, hvilket giver en speciel blid hårfjerning. Samtidig får du en forbedring af hudens tilstand og en dejlig glat hud på grund af sukkerpastaens milde peelingeffekt.

EpilaDerm Sugaring​

En usædvanlig og behagelig hårfjerning til alle kropsområder, til både kvinder og mænd-også ideel til intim området.

EpilaDerm enzymerne giver langvarige resultater

Lige efter hårfjemingen kan du ved behandling med EpilaDerm Enzym System udsætte hår genvækst tiden væsentligt. Samtidig får du en optimal pleje af huden. Med EpilaDerm enzymerne fratages håfollikeln langvarigt grundlaget for vækst og resultatet er en væsentligt længere hårfri periode og forringet hårvækst med færre, tyndere og lysere hår.

Hvad er et (EpilaDerm) enzym?

Et enzym er et naturligt biomolekyle, som regulerer mange stofskifte processer i kroppen. EpilaDerm enzymer er specialiserede i at spalte den type proteiner som findes i hårets vækstceller. Denne spaltning fratager håret grundlaget for genvaækst og reducerer eller stopper med tiden fuldstændigt dannelsen af nye hår.

Er en EpilaDerm enzym behandling sunhedsskadelig?

Nej, EpilaDerm enzymerne har en behagelig kølende og plejende effekt på den epilerede hud og er fundet fuldstændig uskadelige i dermatologiske test. EpilaDerm produceres i Danmark under strenge hygiejniske betingelser som lever op til EU’s strenge krav

Findes EpilaDerm enzymerne også til hjemmebrug?

Som supplement tilbyder vi dig EpilaDerm HomeCare produkterne på enzym basis. De optimerer behandingen og plejer huden mellem EpilaDerm behandlingerne hos din kosmetolog.

Fjernes hårene for altid?

I dermatologiske test er der blevet målt en reduktion af hårvæksten på over 41 % allerede efter 6 måneder. Der blev samtidig konstateret at de resterende hår var blødere, tyndere og lysere.​

EpilaDerm HomeCare er den perfekte hudpleje derhjemme efter hårfjerning

EpilaDerm HomeCare serien er specielle hudplejeprodukter til hjemmebrug formuleret på basis af enzymer, vandopløseligt A-vitamin og Colostrum som sikrer dig den vedvarende succes med hårtjerningen. Produkterne medvirker til reduktion af indgroede hår, forsinker hårgenvæksten, bekaæmper uren hud og optimerer hudens regenerering efter epilering. Du får en en smuk og glat hud med forbedret struktur og elasticitet!

Enzym Peeling

Blid peeling til minimering af indgroede hår som samtidig glatter huden.

Vi anbefaler at du foretager en blid peeling 1 til 2 gange om ugen efter hver hårfjerning. EpilaDerm Enzyme Peeling er blid at anvende, da huden hver ken bliver revet eller slebet så der opstår mikroskader i overfladen. Den blide Enzyme Peeling fører ikke bare til en glat og silkeblød hud, men holder også hårfolliklernes åbning fri for døde hudceller og kan således begrænse at der opstår indgroede har

Anvendelse: EpilaDerm HomeCare Enzyme Peeling masseres let ind i den fugtige hud. Alt efter den ønskede intensitet lader du den virke i 5 til 10 minutter. Herefter vaskes den grundigt af med vand.

Inhibitor

Inhibitor Lotion med specielle enzymer som forsinker hårvæksten

For at understøtte epileringen med EpilaDerm Enzyme Complex, skal den hårfrie hud målrettet i den første uge efter hver harfjerning plejes hjemme med HomeCare Inhibitor

Anvendelse: Påføres 1 til 2 gange daglig på den hårtrie hud.

OBS: Må ikke anvendes umiddelbart i forbindelse med HomeCare Pure Skin, da Pure Skin påvirker enzymerne i HomeCare Inhibitor.

Pure skin

Pure Skin gel til bekæmpelse af uren hud, bumser og indgroede hår

Bumser, betændelser og uren hud er oftest forårsaget af bakterier (f.eks. på grund af en smøreinfektion efter hårfjerningen). En pore eller hårfollikelåbning som er tilstoppet af talg, døde hudceller og bakterier, udvikler sig til en bums i huden. Det optimale er således at bekæmpe de bakterier som er årsag til dette.

Vores patenterede kombination af antistoffer og lysozym virker direkte bakteriedræbende mod præcis disse bakterier og forebygger eller bekæmper sådanne hudinfektioner. Dette sker uden at huden irriteres eller udtørres.

Anvendelse: Påfør en lille mængde på de indgroede hår, infektioner eller urenheder/bumser morgen og aften eller efter behov og lad det virke. Skal ikke efterfølgende afvaskes.

Anbefales specielt til:1. Kvinder, som har tendens til ingroede hår i bikini-zonen/intim-området og uren hud i ansigtet og på kroppen.

2. Mænd, som har tendens til ingroede hår og uren hud på brystet, ryggen og intim-området. Også yderst virksom i ansigtet mod uren hud og irriteret hud efter barbering!

OBS: For at opnå den mest effektive bekæmpelse af indgroede hår bør EpilaDerm Pure Skin anvendes i kombination med den anbefalede anvendelse af EpiliaDerm HomeCare Enzyme Peeling.

Regenerating Bodylotion

Regenerating Bodylotion Eksklusiv Lotion med aktiv. Colostrum og vandopløseligt A-vitamin. Giver forbedring af hudstrukturen og hudelasticiteten.

Colostrum giver huden intensiv pleje og giver hudens celler ny energi og styrke til en sund hudstruktur .

Det unikke vandopløselige A-vitamin forebygger ikke alene for tidlig aldring af huden og rynker, det trænger også godt ind i huden og understøtter hudens regenerering. Cellefornyelsen fremmes og huden bliver vital, glat og silkeblød.

Anvendelse: Påføres 1 til 2 gange dagligt på huden, specielt på tørre områder.

Regelmæssig brug af denne intensive hudpleje i kombination med den hud- venlige hårfjerning med EpilaDerm sukkerpastaerne giver en sund silkeblod hudstruktur .

Efter 3 til 6 måneders anvendelse, forbedres hudens elasticitet med op til 18% og hudtykkelsen med op til 31 % og genopbygges ! Huden tilføres værdifuld fugtighed og beskyttelse. Kontrolmålinger efter 12 måneder har vist at effekten er vedvarende.​

OBS! Vigtige tips til optimering af resultaterne

Do’s and Don’ts på hårfjerningsdagen

1.Ingen solarium, solbad, badning, svømning, spa bad og brug ikke cremer eller shower gel.

2. Brug ikke klæbrige deo/deostiks 24 timer før hårfjening under armene.

3. Anvend ikke make-up i forbindelse med hårfjerning i ansigtet .

4. Indtag ikke aspirin eller andre former for smertestillende midler.

5. Bær åndbar beklædning.

6. Medbring en ren T-shirt i forbindelse med hårfjerning på bryst mave og ryg.

7. Medbring rent undertøj til hjemturen, i forbindelse med intim hårfjerning.

8. Enzym-Peeling: Må ikke anvendes op til 48 timer før hårfjerningen.

9. Pure-Skin: Ma ikke anvendes op til 24 timer for hårfjerningen

10. Reg.-Bodylotion: Må ikke anvendes op til 12 timer før hårfjerningen.​

Do’s and Don’ts indtil ca. 24 timer efter hårfjerningen

1. Vær særlig opmærksom på fornuftig hygiejne i forbindelse med fysisk aktivitet (arbejde) og undgå aktiviteter der gør at du sveder meget, for at begrænse risikoen for infektion i huden.

2. Gå ikke i swimming pool eller spa bad.

3. Gå ikke solarium, tag ikke solbad, gå ikke i sauna.

4. Foretag ikke hudpeeling.

5. I forbindelse med hårfjerning under armene – Anvend ikke deo eller deostiks som indeholder alkohol.

6. Ved allergisk reaktion – Anvend ikke make up indtil reaktionen er overstået.​

Ilona Beautician

Vestergade 12, st.th., 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Åbningstider:
Mandag: 12.00 – 22.00

Tirsdag og onsdag: 08:30-15:30

Torsdag og fredag: 08:30-17:00

Lørdag og søndag: lukket

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

CVR-nummer​: 36284803