Eyelash extensions der giver fylde og længde

Få smukke øjenvipper med vores extensions

Hos Ilona Beautician hjælper vi dig gerne med at få smukke, lange øjenvipper. Vi tilbyder eyelash extensions i vores skønhedsklinik, der er beliggende i Aabenraa. Den er dermed let at komme til, uanset om du kommer fra lokalområdet, Gråsten, Rødekro eller omegn.​

Volume eyelash extensions

Russiske volume vipper, også kendt som 3D volume, er den nyeste trend, som har taget eyelash extension-industrien med storm. Som navnet antyder, stammer teknikken fra Rusland, hvor lash-pionerer skabte fan(buket)-vipper, hvor man tager to eller flere vipper og placerer dem på en naturlig øjenvippe for at skabe det mest fyldige sæt, som ikke var set med klassiske lash extensions.

Forud for dette var det ildeset at vedhæfte mere end én extension på én naturlig øjenvippe, da det ville tynge vippen, og der ville være en fare for vippernes sundhed over tid.

​​

Den russiske teknik anvender specialiserede eyelash extensions, der er af 0.07 mm / 0.06 mm diameter (nogle gange endda 0.05 mm) for at gøre dette muligt uden af skade de naturlige øjenvipper. Før disse vipper blev introduceret, brugte de fleste teknikere typisk 0.15 mm eller 0.20 mm tykkelse for 1 mod 1 klassisk stil.

Volume eyelash extension er meget anderledes end buketter eller færdiggjorte fans – disse typer af øjenvipper falder mere ind i den falske vippe-kategori og anvendes på dit øjenlåg. Russian volume vippe-extensions bliver lavet på stedet – din vippetekniker laver hver buket og sætter forsigtigt flere vipper på ved hjælp af en pincet før fastgørelse til dine vipper.

Proceduren er meget delikat og meget mere indviklet end klassiske eyelash extensions; absolut præcision er en nødvendighed. Udtrykket 2D, 3D, 6D osv. er i volumenteknikken brugt til at beskrive, hvor mange vipper der er i en buket vipper. 3D betyder, at tre vipper er placeret på en naturlig vippe; 6D betyder seks vipper osv.​

Så det store spørgsmål er, hvordan kan så mange vipper ikke forårsage skade? Når der bruges 0.07 mm tykke vipper (en 3D fan svarer til 0.12 mm vipper), kommer der derfor mindre vægt på den naturlige vippe end 0.15 mm vipper, som er mest brugt i klassiske eyelash extensions. En 6D fan svarer til en 0.20 mm vippe, og disse sæt anbefales til kunder med stærke vipper til at begynde med.

Den største fordel ved volume-teknikken er, at det bliver lavet for at give fylde og voluminøse vipper for dig, der har sparsomme, fine og naturlige vipper. Sammenlignet med klassiske eyelash extensions er resultatet meget blødere, fluffier og multidimensionelt. På grund af den lette vægt af extensions har teknikken været kendt for at vare længere end klassiske extensions på nogle klienter.​

Vores priser på lash extensions

Vi tilbyder eyelash extensions til en pris fra 749 kr.

Læs mere om vores priser her

Ilona Beautician

Vestergade 12, st.th., 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Åbningstider:
Mandag: 12.00 – 22.00

Tirsdag og onsdag: 08:30-15:30

Torsdag og fredag: 08:30-17:00

Lørdag og søndag: lukket

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

CVR-nummer​: 36284803