Hvad er SkinPen

SkinPen (Microneedling) er en meget effektiv behandling mod bl.a. rynker, acne-ar, solskadet hud, store porer, strækmærker, operationsar og pigmentforandringer.​

1 x SkinPen behandling kr. 999,-

SkinPen kur forløb:

4 x SkinPen behandlinger – betal for 3
6 x SkinPen behandlinger – betal for 5

Behandlingen med skinpen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”.

Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver, og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden.

Der vil typisk også bruges en serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation som man ønsker at behandle.

Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt. Pga af at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. De mikroskopiske punkteringer skaber ideelle betingelser for hudens egen produktion af elastin og kollagen. På den måde stimuleres huden til selv genopbygning. Øget produktion af elastin og kollagen er en forudsætning for en foryngelse af hudens udseende.


Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer.

Vi vil anbefale at kombinere SkinPen med Beauty Angel Lysbehandling.​

Hudforyngelse

SkinPen behandlingen kan friske huden op, fjerne fine linjer, reducere rynker og dermed få huden til at se yngre ud.


Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0,25 og 0,75 mm. Allerede under behandlingen kan der ses en effekt og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten, kan de anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

Anti-Rynke behandling

Her er målet at fjerne specifikke rynker som feks. ved munden, øjnene, panden, halsen osv. Der vil typisk blive brugt en nåledybde som er større end ved hudforyngelse.


Fokus er primært at optimere den kollagene proces, og behandlingen gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med 4 ugers interval. Man vil se en effekt ved 1 behandling, men der er behov for flere behandlinger for at opnå et optimalt resultat.


Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk at resultatet holder mellem 1 til 2 år efter et kurforløb.

Acne Ar behandling

Denne behandling kan nedbryde acne ar ved at stimulere den underliggende hud til at producere nyt kollagent væv. Nåledybden vil typisk være fra 0,5 og op til 1,5 mm. Behandlingen af ar laves altid i serier af mindst 4-6 behandlinger med minimum en måned imellem behandlingerne.

Huden vil efter behandling være rød og hævet, dette vil forsvinde efter 24 timer.
Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt, men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger. Ikke alle ar vil kunne fjernes helt, men man vil kunne reducere synligheden af dem væsentligt.

Pris per behandling med SkipPen 999,- kr. (varighed 45 min.)​

Ilona Beautician

Vestergade 12, st.th., 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Åbningstider:
Mandag: 12.00 – 22.00

Tirsdag og onsdag: 08:30-15:30

Torsdag og fredag: 08:30-17:00

Lørdag og søndag: lukket

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

CVR-nummer​: 36284803