Volume eyelash extension

Russiske volume vipper, også kendt som 3D volume, er den nyeste trend som har taget eyelash extension industrien med storm. Som navnet antyder stammer teknikken fra Rusland, hvor lash pionerer skabte fan(buket) vipper, tage to eller flere vipper og placere dem på en naturlig øjenvippe for at skabe det mest fyldige sæt, som ikke var set med klassiske extensions.

Forud for dette, var det ildeset at vedhæfte mere end en extension på en naturlig øjenvippe, da det ville tynge vippen og der ville være en fare for vippernes sundhed over tid.

Den russiske teknik anvender specialiserede eyelash extensions, der er af 0.07mm/0.06mm diameter (nogle gange endda 0.05mm) for at gøre dette muligt uden af skade de naturlige øjenvipper. Før disse vipper blev introducerede, de fleste teknikkerer brugte typisk 0.15mm eller 0.20mm tykkelse for 1 mod 1 klassisk stil. Volumen eyelash extension er meget meget anderledes end bukketer eller Færdiggjorte fans – disse typer af øjenvipper falder mere ind i den falske vippe kategori og anvendes på dit øjenlåg. Russian volumen extension bliver lavet på stedet – din vippeteknikker laver hver buket, forsigtigt sætter flere vipper ved hjælp af deres pincet før fastgørelse til dine vipper.

Proceduren er meget delikat og meget mere indviklet end klassiske extensions; absolut præcision er en nødvendighed. Udtrykket 2D, 3D, 6D osv. I volumen teknikken er brugt til at beskrive hvor mange vipper der er i en buket vipper. 3D betyder 3 vipper er placeret på en naturlig vippe; 6D betyder 6 vipper osv.

Hvordan buketter til den russiske volumen vipper bliver lavet. Så det store spørgsmål er, hvordan kan så mange vipper ikke forårsage skade? At bruge 0.07mm tykke vipper, en 3D fan svarer til en 0.12mm vipper. Derfor kommer der mindre vægt på den naturlige vippe end 0.15mm vipper som er mest brugt i klassiske lash extensions. En 6D fan svarer til en 0.20mm vippe, disse sæt anbefales til kunder med stærke vipper til at begynde med.

Den største fordel ved volume teknikken er, at det bliver lavet for at give fylde, voluminøse sæt af vipper, selvom du har sparsomme, fine naturlige vipper. Sammenlignet med klassiske extensions, er resultatet meget blødere, fluffier og multi dimensionelle. På grund af den lette vægt af extensions har det været kendt for at vare længere end klassiske extensions på nogle klienter.