BB Glow

Sig farvel til ujævnheder, pigmentering, mørke rander og tunge foundations, som fedter op af dagen.​

Hos Ilona Beautican tilbyder vi en Intensiv Nano booster behandling som udføres med SkinPen i overfladen af huden, indsluses der mineraler, og du opnår en ensartet overflade, som har masser af udstråling og glød.

BB Glow behandling er den mest moderne behandling på det sidste år. Dette er den seneste udvikling af koreanske kosmetologer til sundt og strålende udseende. Velegnet til både kvinder og mænd og har ingen aldersbegrænsninger.

Det er en NANO infusion behandling (fraktioneret mesoterapi), der laver mikroskopiske nanokanaler i det øvre hudlag. Disse kanaler er en direkte linje til at levere nærende produkter (serum fra Gold serien og BB Glow) under huden, stimulerer de regenerende processer og kollagen produktionen i huden. 

Det giver huden et intensitivt boost, og giver det en langvarig virkning. Især ved en kur på 3-6 behandlinger. Behandlingen er behagelig, der er ingen smerter, og NANO infusion MÅ IKKE forveksles med microneedling/nålebehandling, som arbejder langt dybere og mere aggressivt. Processens unikke karakter er, at vi kan arbejde på øvre og nedre øjenlåg ved at anvende BB Glow serum med NANO nåle.

BB Glow’s mange fordele

Denne behandling giver gradvis blegning af huden, dækker rødme, mørke rande under øjnene, hyperpigmentering, pigmentpletter, fregner, misfarvning, akne ar, giver næring og hydrering, foryngelse, fugt og løft. Reducerer antallet af fine rynker, reducerer synlige porer, beriger huden med antioxidanter og netutraliser de frie radikaler – en NYHED her i Danmark, der kommer direkte fra det sydkoreanske STAYVE, og som hele verden har taget til sig som det sidste nye indenfor skønhedspleje, og ikke uden grund! Vi anbefaler 3-6 behandlinger for optimal effekt.​

Hver behandling varer ca. en time, og afsluttes med maske. Effekten ses allerede efter den første behandling, men serum-effekten amplificeres inden for ca. to uger.

​Derfor anbefales det at gentage procedurer efter to uger for at opnå en varig virkning på op til 6-12 måneder afhængig af hudtype & livsstil. For at kunne opnå denne varighed af virkningen anbefaler vi en kur på 3-6 behandlinger for et bedre resultat. Resultatet varierer fra person til person. Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales med din behandler.

Hvilke områder kan BB Glow anvendes?

BB Glow kan anvendes i alle aldre, alle hudfarver og alle hudområder, hvor der ønskes lysere hudtone, hud med hyperpigmentering, misfarvning (hypopigmentering), acne, pigmentering, fregner og alderspots (ansigt, hals, dekolletage, hænder og / eller andre nødvendige områder). BB Glow kan anvedes til både tør, normal og kombineret hud. Efter en BB Glow behandling bør du undgå kosmetiske og / eller laser behandlinger i en måned. Hvis du allerede har foretaget nogen kosmetisk og / eller laserbehandling, bør du ikke lave en BB Glow-behandling før efter to uger.

Hvad er fordelene ved BB-glow?

Fordelene er at reducere misfarvninger, fregner, akne og alderspletter i ansigtet. Øjeblikkelig eller gradvis blegning / hudfarve Kontrol af overdreven aktivitet af melanin (pletter, farvefejl, aldersflader) Stimulering af kollagenproduktion Øger hudens elasticitet Giver næring og hydrering Foryngelse, fugtgivende og løft Reducerer antallet af fine rynker Reducerer porer Forbedrer hudens naturlige beskyttelse Forøger glat hudtone Beriger huden med antioxidanter Neutraliserer frie radikaler Hvis ødelæggelse af BB Glow behandling:

Efter behandling:

Undgå aktiv sol i 14 dage Den første dag anbefales ikke at bruge makeup og vaske ansigt med stærke midler. Det anbefales ikke sauna, svømmehal, solarium og motion i mindst fem dage. Brug solcreme mindst SPF30.​​

Ilona Beautician

Vestergade 12, st.th., 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Åbningstider:
Mandag: 12.00 – 22.00

Tirsdag og onsdag: 08:30-15:30

Torsdag og fredag: 08:30-17:00

Lørdag og søndag: lukket

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

CVR-nummer​: 36284803