Ansigtsbehandlinger

Alle ansigtsbehandlinger bliver tilpasset den enkelte kunde. Vi er alle født med en bestemt hudtype. Hudtypen kan ikke ændres, men ofte har huden også en tilstand, denne kan behandles under hensyntagen til hudtypen. Ved hjælp af en professionel hudanalyse, hvor der bestemmes hudtypen og hudtilstanden, kan jeg give dig denne rette behandling og vejledning i brug af hjemmeplejeprodukter. Ansigtsbehandlinger er for alle, mænd, kvinder og unge netop fordi de tilpasses den enkelte. Hver ansigtsbehandling er individuel.

Behandlingerne

Lige efter hårfjemingen kan du ved behandling med EpilaDerm Enzym System udsætte hår genvækst tiden væsentligt. Samtidig får du en optimal pleje af huden. Med EpilaDerm enzymerne fratages håfollikeln langvarigt grundlaget for vækst og resultatet er en væsentligt længere hårfri periode og forringet hårvækst med færre, tyndere og lysere hår.

Hudanalyse:

For den bedste pleje af huden, kræves en analyse af huden. Dette sker ved at kosmetologen afrenser huden og undersøger denne under lup og/eller i et scanningsapparat. Ved køb af produkter sammen med hudanalyse er denne gratis.

Dagen ansigtsbehandling:

Afrensning af huden, eksfoliering, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

Ansigtsbehandling inkl. hudslibning:

Hudslibning forbereder huden, så den bliver bedre til at optage produkterne. Afrensning af huden, hudslibning (overfladen sandblæses med steriliserede aliminium oxid krystaller, der sammen med de fjernede hudceller, suges væk fra huden til en lukket beholder), manuel dubderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

Hudslibning med maskine: 

Der indledes med en maskinel slibning af huden efterfulgt af ansigtsbehandlingen. Dette giver en optimal udnyttelse af de produkter som anvende si behandlingen. Dette giver den perfekte teint. Hudslibning + creme eller serum. 

Antitressbehandling ca 90 min. :

Afslappende ansigtsbehandling (ansigtsmassage + ansigtsmaske) med massage af ryg, hænder og fødder.

Ansigtsbehandling med dybderens ca. 60 min. :

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

Stor ansigtsbehandling ca. 80 min. :

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, retning af bryn med voks, massage af skulder og ansigt, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen. 

Teenagebehandling ca. 50 min (u. 18 år) :

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

Luksus ansigtsbehandling ca. 90 min. :

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, retning af bryn med voks, massage af skulder og ansigt, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen + fodmassage.

Bekæmpelse af rynker:

Afrensning af huden, eksfoliering, hurtig og intens massage, ansigtsmaske og afsluttende dagcreme eller serum tilpasset hudtypen.

Fire & Ice – frugtsyre behandling 30 min. :

Fire and ice behandlingen fra PCA, er en eksklusiv klinisk behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Se resultat allerede efter første behandling. behandlingen ef speciel velegnet til: reducering af fine linjer og rynker for en mere ensartet og glat overflade.

Fire & Ice – frugtsyre behandling med dybderens og hudslibning ca. 90 min. :

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, hudslibning, Fire frugtsyre mask 3-5 min., ICE maske 15 min. sammen med beauty angel lys, afsluttende dagcreme eller serum tilpasset hudtypen.